Sådan påvirker lys dit hjem

Hvis du går og mangler løsningen på at skabe den helt rigtige stemning i dit hjem, så kan det sagtens tænkes at det du skal vende dit fokus i retningen af, er hvordan dit lys i hjemmet er, for det kan have overraskende stor betydning for den egentlige stemning.

Gå ikke på kompromis med din indretning for at skabe den rette stemning

Vi forsøger hele tiden at indrette vores hjem efter bedste evne og det de fleste af os rigtig gerne vil opnå er at der både er mulighed for at skabe den hyggelige stemning men uden at det behøver at gå på kompromis med den ellers meget tidløse og ryddelige tendens vi ser i mange hjem.

Nogle giver den gas med nye projekter som hems hvor der er højt til loftet og får hyret en tømrer eller anden håndværker for at få projektet overe tærsklen derhjemme, for til sidst at finde ud af at det helt sikkert er et flot projekt, men det ikke helt var det der skulle til. Det er som regel de færreste der når frem til at det handler om belysningen.

Du kan få hjælp til at finde frem til den rigtige belysning

Lys er vigtigere end hvad de fleste går rundt og tror og det er for det meste først når man har fundet den helt rigtige belysning at man kan se hvilken effekt, det har for den samlede helhed. Det er dog ikke nødvendigvis sådan at du bliver nødt til at prøve alverdens forskellige lamper og Watt for at finde den endelige løsning.

Du kan sagtens prøve dig frem, men hvis du kan se vigtigheden bag lysets påvirkning, så vil du nok have glæde af den sikre løsning hvor en professionel lysdesigner vil kunne give dig de endelige råd. Der kan hurtigt være penge at spare, selv om at det i første omgang virker som en dyrere løsning at få hjælpen fra en professionel.

Få ro i krop og sind med dæmpet belysning

Vil du alligevel gerne give det hele et forsøg med din egen viden, før at du nødvendigvis skal kaste dig over en professionel persons mening, så er noget af det der med god sandsynlighed virker i alle typer hjem, når man anvender noget indirekte belysning.

Det er dog vigtigt at du husker på at det bedste lys i hjemmet både kan lyse alt op, så man kan gå og gøre rent selv på en mørk vinteraften, men samtidig skal der kunne dæmpes ned når kroppen og sindet skal slappe af, for det er også vigtigt at huske at det påvirker din krop og dit sind om du befinder dig i stærkt lys eller dæmpet lys.